Tisdag

Pojkarna är hemma igen efter sitt äventyr borta i Karlskrona och det är jättemysigt. Det var extra mysigt i morse då båda våra älsklingar väckte mig med blöta pussar över hela ansiktet. Pompe tog sig även ett slick i mitt öra...
Nyss kom vi hem efter vår kollektiva hundpromenad, samordnad av Rickard och Jenika som har Polly och en ny liten ljuvlig varels som kallas Zero och en hel massa andra namn.
Vi var ett litet härligt gäng som tillsammans tog en lång härlig runda i utkanten av vår vackra stad. Vi pallade till och med någa äpplen från en trädgård att ha som färdkost....Lite spänning hypar ju upp det hela lite.
Idag har det varit ett riktigt drag på jobbet. Nu börjar bookningarna sätta fart ordentlig och jag är så jätteglad. Min handledare tycker att det går bra så det är bara att köra. Nu kommer jag snart köra utställningstrimning på Cockerspaniel, Springer spaniel också för finns en stor efterfrågan för just det. Sista kursen går jag den 18 okt.
Nu ska jag snart börja bygga min hemsida. Detta har jag aldrig sysslat med tidigare och inte heller haft något intresse för att ha en sådan. Men nu är det rätt läge för en sådan, speciellt för mina kunder.
Go´natt alla trevliga och ödmjuka människor. Tack för att ni finns.

En tur till TEBA i Höör

Äntligen har jag fått tag i rätt underullsknivar...det finns ju hur många som helst och hur ska man veta vilken som är bäst? Det ända jag var säker på var att den inte skulle vara för vänsterhänta. Nu blev det både en McClell och en Mikki. Plus en som var speciell för Cockerspaniel. Tror ni Pompe är fin nu??? Kniven för honom var fantastisk. Resultatet kunde inte blivit bättre.
Och för alla er som inte provat på att använda lavastenen ännu, GÖR DET!



Fram till idag har jag användt "Mars" underullskniv med 20 st skär och tyckt den var super, fast det är slut på det nu. Jag kommer nog aldrig mer att använda den på Cocker.
Idag skulle jag stått på höstmarknaden i stan men det blev inte så för natten har jag ägnat åt magont och vakenhet. Har inte sovit en blund på hela natten. Så jag har varit så jäkla trött idag....gått som i en såpbubbla...omgivningen har ekat omkring mig.
Fast nu är det bättre, mycket bättre. Pompe och jag har busat en stund. Han är så gosig och hjärtlig...

Ensamma hemma

Igår övergav sambon och Mojje Pompe och mig för att åka och besöka släkt och vänner i Karlskrona. Visst, det kan väl vara skönt att bara få rå om Pompe lite men vi saknar dem andra så mycket.  Vi ville inte ens vara hemma igår, utan stannade ute och lekte med kompisar tills solen gick ner. Visserligen gör den det ganska tidigt nu.
Idag har jag Pompe med mig på jobbet. Han vankar här fram å tillbaka och ojar sig för kollegan har en tik med sig som är i höglöp. Hon är inte här inne utan sitter i bilen utanför men han känner det. Stackarn...
Vid ett tiden ska vi ner till Hässleholmsgården för att ta en lång, härlig, och vild runda. Det var ett tag sedan vi var i skogen för sambon har ju inte varit så fit.
Imorse fick jag mitt diplom som kostrådgivare och en pimps att ha på bröstet. Kul! Diplomet får jag väl rama in och hänga i salongen. Ha en gottig dag i solen så hörs vi i kväll.


Idag den 24 sept

Är det min underbara ängels fördelsedag. Hipp Hipp Hurra!!!

Tänk, att för 24 års sedan låg jag med ett ton värkar så här dags. Inte förrän nästan halvfem på eftermiddagen behagade den här damen att göra entré. Där kom hon ut, och hade de största blå ögen någon någonsin sett på en bebis. En liten, fyllig röd pussemun och väldens längsta naglar. Dessa signum är fortfarande hennes.....
En vackrare dotter kunde jag inte önskat. Dessutom är hon otroligt intelletuell, bright, klippsk och helt enkelt underbar...
Mammas flicka. Grattis på din födelsedag..Vi älskar dig och du betyder mest för oss alla. Grattis Grattis

Lördag.

Igår tog jag hem en liten go tjej. Hon är helt ljuvlig. Förstod inte att hon bara, helt enkelt, accepterade att jag tog hem henne för jag hade aldrig träffat henne tidigare. Men det gick hur bra som helst. Tror ni killarna var nöjda när hon kom???
De visste inte till sig av glädje. Pompe började oja sig som scoobydoo och Mojje sjöng serenader. Sambon gjorde inte riktigt som dom men blev lika betagen. Nu vill vi ha henne här för alltid, hon passar så bra, som en liten pusselbit som länge varit saknad.j
Fast dessvärre  kommer detta nog inte att hända. Malin är nog för fäst vid henne för att bara släppa iväg henne helt utan vidare.
                                         
Imorgon ska Jojjo, som tiken heter, och jag till Asarum på utbildning (vi har tjuvstartat lite redan).
Förresten så blev jag och mina kolleger kostrådgivare i onsdags. Det var en tuff kurs, med ett hav av information och vetenskapliga studier som skulle inpräntas, men vi klarade oss galant.  Kanske blir det ytterligare ett diplom att hänga på väggen....

Home and safe

från turen till Karlskrona. Det har varit en lång och givande dag med massor av inspirerande info.
Hann till och med krama om dottern en liten stund. ÅÅÅÅhhh vad jag saknar dem, mina barn alltså.
Det var plågsamt att vara i staden och inte få se dem alla. Visst den mellersta bor nu i Stockholm, men bara att få se dem fyller hjärtat ett tag framöver. Stordottern är härlig så, hon har alltid rum för sin mamma....Tack för att du kom och kramade mig.
Tyvärr han jag inte besöka hennes nya arbetsplats men det kommer jag att göra nästa gång och det blir ju snart. Redan helgen runt 4 okt. Då är det födelsekalas för hela slanten. Men jag har lyckats förena nytta med nöje även denna gång. Det bler en utbildning med riktigt proffisionella trimmare....sen så är jag klar. Intensivt men underbart.
Nu ska jag krypa i säng med mina goa, underbara vovsingar så God natt alla...

Go´morron

alla morgonpigga. Idag är vi uppe med solen..just nu är kl 7. 20 och vi har redan varit igång i två timmar. Nu ska jag in duschen, vilket jag dragit mig för lika länge som jag varit vaken. Värmen är nämligen avstängd  och det är därför svinkallt i badrummet. Det är fakstiskt iskallt i hela lägenheten. Just nu sitter jag med mina skidstrumpor och tjock träningsoverall på för att inte frysa.
Idag ska vi en tur till Karlskrona. Jag hoppas på att det ska bli ett utrymme för att hälsa på dottern uppe på tingshuset...Sonen också för den delen men jag vet inte riktigt var han håller hus, han hör ju aldrig av sig. Fast han har jobbat som en tok hela sommaren och jag om någon vet hur det är inom hans bransch...när man väl var ledig kröp jag in i ett hörn bara för att vara ifred. Nu tror jag i och för sig inte att han gör detsamma. Han har nog någon liten flickvän som han kryper intill....
Ha en bra dag så hörs vi i kväll..

Glömde

nämna....
Att jag idag upptäckt något som länge varit gömt, eller helt borta. Nämligen min egen häck...
Enda sedan i morse har jag haft så jäkla mycket värk runt höfterna, ryggeslutet, ner på låren och runt om...
Det var skittrögt när jag skulle resa mig ur sängen i morse och många hackiga och stappliga rörelser när hundarna skulle rastas. Jag tänkte, att vad fanken har hänt. Är det efter trimningen igår? För visst var det obekvämma strällningar, men ändå...
Men så nu kom jag på varför....Jo. Det är ju efter bergsbestigningen i söndag....Det var ju regält högt när vi skulle upp och inte var det lättare att komma ner...sedan tar det alltid några dar innan träningsvärken kommer...Plus att mina sätesmuskler inte är de största och ens där...Nu har de alltså vaknat till liv och gjort sig till känna.
Då finns det kanske lite hopp om en Madonna as trots allt ; D

 Sådan här finns det väl inget hopp om att man kommer att se ut.......

Trög start

på dagen. Vilken tid det tar med allt som ska ordnas innan jag kan ge mig av till jobbet.
Det är stressande att bara tänka på alla hinder som ligger i min väg, mest av alla är sambon häck. Den gör honom helt orörlig för till fälligt.  Jag hoppas på en snabb läkning...
Nu ska jag fortsätta hembestyren och sedan ta en tur till jobbet. Ha en fortsatt bra dag...

Mannen är som ny...

Har i eftermiddags varit och hämtat hem sambon från sjukhuset. Han kom linkandes i lobbyn när jag var där för att möta honom. Lite tärd av dagens ingrepp men annars i god vigör.  Han har blivit sjukskriven i hela tre veckor framöver.....behövdes det längre tid var det bara att ringa och säga det, hade doktorn sagt...
Inte för att vara självisk på något sätt, men jag känner en viss fasa inför denna tid då det blir jag som får stå för markservicen. Känner redan stor press för denna vecka är fullspäckad med roliga, måsten som jag inte vill vara utan.


Imorgon har jag först en trimning på en stor Lejonberger, det kommer att ta flera timmar. Därefter är det raketfart ner till Malmö för en utbildningssession. Onsdag måste jag träffa min lånehund som ska ha med mig på söndag när jag ska till Schnauserutbildningen (Stackars vovve annars).  Vihar ju aldrig träffats innan så den skulle väl få ett livtids trauma om jag bara skulle komma och hämtar den, köra den i bilen i 1,5 timmar för att sedan sätta upp den på trimbordet och börja rycka pälsen av den....
På torsdag ska vi eventuellt till Karlskrona. Inte för att hälsa på familjen, men hoppas ändå få tid till det, utan för att besöka Hundbiten. Osv osv.....Hemkommen på kvällen måste vi, och detta vill jag bara inte missa, gratulera min underbara väninna som fyller år..
Nu räcker det med måsten...Kände bara att jag var tvungen att få ner detta på bloggen så att jag kan sova lugnt i natt. Så Go´natttttt alla goa vänner.

Mycket besvär..

bara för att få en kopp kaffe. För hur svårt ska det vara?
Igår, tidigt på morgonen åkte kollegan, jag, Pompe och Fia till Sofiero där det var hundutställning. För att vi inte skulle bli helt utsvultna hade vi med oss matsäck med massor av gott och en termos kaffe. Jag som inte kan dricka kaffe utan mjölk hade bestämt mig för att köpa det  någonstans på vägen dit, men glömde givetvis detta. När vi sedan kommit fram, betalt inträde och besiktat hundarna så kom vi på att termosen stod kvar i bilen. Det var en bit dit så vi kom överens om att det nog skulle finnas någon som sålde detta inom området. Utställningen var stor och täckte in ett stort område och givetvis så skulle vi till den ring som låg längt bort. Vägen dit blev väldigt brant och hög därför att vi gick fel håll. Fast och andra sidan var vägen helt fantstisk....det hade vi missat om vi valt den andra vägen.
Tillslut kom vi fram till Lagottonas ring och slog oss ner på en bänk...Kollegan gick för att köpa kaffe. Med mycket mjölk, sa jag och längtade...Efter långstund kom hon tillbaks, helt brännskadad om fingrarna. Shit vad varmt, jag har knappt kunnat bara hit dem, sa hon. Jag blev lite konfunderad eftersom min mugg borde varit sval, med all mjölken. Jag var smart, sa kollegan. Istället för att ta med mjölk tog jag extra kaffe, sedan såg hon frågande på mig och sa, för du har väl mjölk med dig? Nej, det skulle jag ju ha köpt på vägen....
Förresten, vilken röra det är på utställningar. Trångt och jäkligt med alla jäkla tält som entusiasterna måste ha precis vid ringkanten. Plus att vi tyckte att vissa som ställer borde diskas direkt då de är aggressiva mot sina hundar. Vi studerade en tjej i cockerringen som banade sin hund genom att klämma den hårt över nosen fler gånger. Dessutom hytte hon fingret mot den osv. Ska man göra så här?  En del drar hunden i huvudet, upp upp som om de försöker göra halsen så lång som möjligt. Stackars hundar...det är inget hundliv det. Tittar man på vissa hundar ser de för tärda ut. En tik kunde vi räkna revbenen på där vi stod vid ringkanten. Och det var ingen ras som skulle se ut så där. Det fanns inte en uns till muskler på den stackaren. Men tack å lov åkte hon ut....

Ja, ja nog om detta. Vi åkte vidare till Ikea...det gick snabbt, vi var ute igen efter en tjugominuter fast innan avresan hade vi bestämt oss för att ta den där koppkaffe vi längtat efter hela förmiddagen i Bistron.  Med varsin mugg i handen tryckte vi fram varsen ur automaten. Jag letade efter mjölk, men fann ingen och blev jättebesviken. Pulvermjölk är ju inte samma sak. Det är bara en korkad lösning. Kaffe var så jäkla varmt, skållande. Kollegan brände sig återigen fast nu i munnen. Fan, sa hon....
På väg ut ur Ikea stannade vi vid en mack och köpte en liter mjölk. Sedan tog vi en lång omväg nerom söderåsen. Där finns ett vackert naturresarvat som vi stannade vid. Vi tog det första rastplatsbord vi såg och hällde upp kaffet ur termosen. Sedan fyllde jag på med kallmjölk. Här satt vi sedan och njöt en stund innan vi besteg ett jätteberg, eller vad det nu var. Mjölksyran gjorde sig till känna redan innan vi börjat uppstigningen. Pompe sprang retfullt upp och ner framför oss. Vilken kondis man har...ändå så är vi ute och ränner i skogen varje dag. Men vackert var det. Rådjursstupet, tror jag att det hette som vi besteg. Väl uppe var det en slående utsikt, som bara min kollega fick se för jag stod fastnaglad vid stacketet invid kanten när hon gick ut på en smal stig som ledde ut till kanten där inga träd skymde. Huuua,  det hade jag inte gjort. Lider nämligen av svindel. 
                                                                                  
Sammanlagt hade vi en jätteskön dag, där vi hann med och vara med om mycket.
Nu på morgonen har jag varit i Kristanstad för att lämna av sambon som ska opereras, igen. Han gör det hela tiden tycker jag. Jag har lovat att hämta honom när han är klar så det blir nog inget jobb idag. För han behöver nog min hjäp i eftermiddag. Ni vet karlar, de blir ju så sjuka och vi vet ju inte hur det känns....

Mammas mat

är den bästa, eller hur. Mina barn kommer till mig för att äta den och jag åker till min mamma. Idag bjöd hon på sin fantastiska fiskgryta med äppelkaka till efterrätt. Mums och tack...
Innan middagen tog jag, sambon, Mojje och Pompe en lång tur uti skogen. De (vovsingarna) är som galna. De far framochtillbaka, uppochner över åsen. Så härligt att se. Vi glädjs så mycket åt dessa två underverk.
Härefter har vi haft tvättstugan, lika trist som alltid. Tvätthögen tar ju aldrig slut, även om jag tycker att allt har fått gå med. för när kvällen kommer så är det en ny jättehög med smutstvätt. Nog om detta ämne.
Imorgon ska vi till Sofiero och roa oss med hundutställning. Nu ska jag inte glömma kameran!!!

Time fly

Redan torsdag, veckorna bara flyger iväg. Gårdagen var intressant. På eftermiddagen fick jag och kollegan massor ideér om hur vi ska utveckla salongen med spa och allt. Rörmockaren var där och konstaterade att det inte fanns några hinder för honom att installera ledningar och avlopp. Så nu ska vi själva försöka konstruera det vi ska ha. Spännande...
Nu på morgonen har vi först varit och lekt med Bella och Blenda i hagen, efter det var vi och åt frukost på jobbet. Så mysigt....goa frallor och kaffe. 
Nu ska jag in i duschen innan det är dags att åka tillbaka och jobba. Funderar på om jag ska slänga in lite blondering i håret för utväxten är alldeles för långt gången. Men det får nog vara till ikväll....
På tal om blondering, kom jag att minnas en gång för många år sedan. Då jag fick för mig att jag skulle hinna lägga några blonda slingor i luggen innan jobbet, men tiden var knapp så det var stressigt.
När de suttit i en stund och skulle jag gå in i badrummet, för att se hur de såg ut, sprang jag rakt in i dörren som stod halvt öppen. Det blev en jäkla smäll, rakt över ögat, ner på kinden och lite i pannan. När jag sedan stod framför speglen och tog av foliet som suttit runt slingorna fick jag en chock. De var alldeles gula, plus att medlet gjort en stor oformlig ring högt uppe i hårfästet, typ en Lasse Lönndahl lock. Sedan blev det inte bättre av att jag hade en blålila rand, och ett svullet öga... 
Snacka om att gästerna på restaurangen tittade storögt på mig...
Nu måste jag sticka!!!

Är du smaltjock...?

Så står det, idag, i aftonbladet.  Då var det alltså min tur, enligt de massmediala snillenas värld, att börja oroa mig för vikten.  Kriterierna för det nya begreppet kan jag tyvärr inte ge er, för det kostade 19;- att få den informationen. Ni vet, man måste bli medlem i Plus, eller nått. 
Nu verkar tidningarnas påhittiga nissar kramat  pengarna ur alla de gamla begreppen som överviktig, kraftig, småtjock, tjockis,  fet, ölmage, isterbuk, så de var väl tvungna att hitta på ett nytt begrepp och det blev "smaltjock".
Vilket skulle, enligt tidningen, innebära att du är fet på insidan även om du ser smal ut. Summan av detta borde då vara att alla anorektiker haft rätt när de sagt till sig själva att de är feta även om deras revbenen petar ut. Tänk så många terapisessioner de ägnat sig åt helt i onödan. De har, på grund av dålig forskning, fått vända och vrida sitt innersta, ut och in.  Eller fått letat i barndomen efter något tramatiskt att skylla avmagrandet på. Nu måste de vara lättade...De borde minsann få rätt till  statlig ersättning för denna feldiagnostik..  

Ämnet, diet, smal eller tjock är lite intressant för här på jobbet har vi haft diskussioner om hur noga vi är med maten till våra hundar och katter. Tänk, har vi sagt drömskt till varandra, om vi bara kunde ta ett piller eller en skål torrfoder som innehöll all näring vi behövde för en dag.  Det hade l väl varit något..

Pompe på bordet...

Nu är jag och Pompe på salongen där vi nu ska gå loss på hans nybadade päls. Men än har vi inte kommit så långt i processen för vi får hela tiden avbryta för kunder som kommer och vill ha hjälp. 
Får väl se om vi hinner med hela honom idag...annars kommer han att se lite lustig ut i parken i kväll.  
Nästa vecka ska vi börja ringträning hos en tjej som är helt otroligt duktig på detta.  Så nu äntligen ska vi få lära oss denna konst på riktigt ....Så till våren får ni se en ny stjärna ringen....

Frisk luft...

Idag har jag jobbat halvdag, vilket innebar att vi redan tidigt på eftermiddagen kunde fara ut på tur i skogen med kompisarna. Medan hundarna lekte katt och råtta stod vi människor krökta i rygg för att  lättare få syn på kantareller. Visst är det underbart att få ströva omkring i skog och mark för att leta efter dessa gula delikatesser. Flera gånger tyckte vi att det tittade upp gula hattar men det var,  tyvärr, bara björklöv. 

Nu har vi bestämt oss! Nu åker fanorna, kring ben och mage,  plus det långa håret på öronen som ständigt är blött och luktar sur insjö.
Imorgon tar jag äntligen med Pompe till salongen, så skönt det kommer att bli.
                                                                                                                                                349217-65
Nu kommer vi att få så mycket mer tid till roligare aktiviteter. Tänk, sen kan vi gosa på kvällen istället för att föna öronen  och borsta ut tovor som vi gör nu. Kommer upp en bild på slutresultatet i morgon eftermiddag.

Ny dag...

Kom in i salongen nu på morgonen och upptäckte att en av mina väggfasta speglar rasat i golvet och gått i tusen delar. Vidskeplig som jag är svor jag en lång ramsa, men känner ändå en viss osäkerhet inför de kommande 7 åren.
Det är ju fanken att jag fått lära mig alla dessa gamla sägnerna...förmodligen har jag också, omedvetet, prakat dem på mina barn... Förlåt...
I helgen var vi återigen hundvakt åt Kitty (kusinens).  Killarna tycker det är skitroligt. De busar hela tiden. När vi åkte till skogen för att plocka lite svamp to vi även med grannens Gobby. Så då var det 4 vilda hundar som sprang lösa...och hej så skoj de hade. Någon svamp blev det tyvärr inte. Sökandet  upptogs mest av att leta efter hundarna som sprang upp och ner över åsen. 


Här skulle

det varit trevligt med en bild men tyvärr så är jag kass på det här med att fotografera.
Dottern hade önskningar om att få se mig på fler bilder..men det får nog va med det för idag har jag sett hur gammal jag börjar bli. Var för en stund sedan nere på stan och köpte två stora speglar som jag lastade in i baksätet. Medans jag stod där, framåtböjd över dem och joxade fick jag dyn på min egen spegelbild och det var ingen rolig syn vill jag lova. 

 

Typiskt

Har blivit lämnad ensam en stund här i butiken.
- Visst, visst, inga problem, sa jag när kollegan undrade om jag kunde vara ensam en stund nu på eftermiddagen.
För självklar, det är väl inga problem, tänkte jag för mig själv.
Men vad händer...Efter varandra, kommer två kunder med varsina specialkrav...Båda ägde, var för sig, varsin hund med magproblem och behövde därför av mig få veta vad de skulle ge dem att äta.
Jag kände  bara hur min hjärna febrilt försökte leta efter det fack som skulle ha den kunskapen, men inte fann den, samtidigt som svetten i pannan och under armarna började rinna.
På vägen bort till fodret tog jag några djupa andetag och tänkte att  nu ska jag försöka ta det lugn och sansat...och stegvis försöka lösa kundens problem.
Varför blir det så här? Vart tog de vanliga kunderna som vet vad de ska ha vägen?
Nu sitter jag här med ett kallomslag på pannan för att få ner temperaturen till det normala igen.


Nu härlig dag

Fast nu har jag ett riktigt I-landsproblem. Vad ska jag klä på mig? Först är det kyligt på morgonen, sen blir det hett framåt dagen.  Sedan vet jag ju aldrig om vädret kommer att bli finare för här i H-håla växlar det som sjutton mellan regn och sol.
Jag längtar till den riktiga hösten så jag kan krypa in i min fina Marimekkokofta, som bara hänger i gardroben för tillfälligt  och ett par skyssta, svarta stövlar att dra  på. Visst är sommaren skön men stilmässigt är den tråkig...
Nu är jag på jobbet där det är massor att göra men jag väljer att hänga på nätet. Ibland har jag ett sådant motstånd med att komma igång. Sen surar jag över att jag missade loppisarna igår nere på HIF och på Pingstis. Trodde nämnligen att det var tisdag idag. Får väl dra upp på sopvaruhuset Ekorren och Röda Korset istället...
Ha a nice dag.

Ps. Förlåt Misan men du känner din mamma...


Uppe med tuppen

Igår kväll gick vi i säng tidigt, så idag steg jag upp i ottan. Skönt...Dottern ringde och berättade om sin första arbetsdag som domstolssekreterare på tingshuset i Karlskrona.  Hon hade blivit så välkomnande, de hade till och med satt en blomma med ett välkommen kort på hennes skrivbord. Sedan guidades hon runt i hela byggnaden för att bli presenterad för alla nya kolleger. Hon var så glad, så glad. Hon berättade också att hon ska bli faster igen (andra gången) Hennes svägerska hade precis som min kollegas hund fått till det på semestern;D så nu blir det bebis i maj. Grattis E och A och lycka till med graviditeten. Behöver ni tips så går det bra och komma till mig. En gång i tiden var jag en hejjare på detta. Lite ska jag nog kunna dra till minnes. Kommer åtminstonde ihåg att jag i andra graviditeten spydde i tre månader...
Nu ska jag ut och lufta dogisarna innan jobbet. Ha det bra idag....
Ps. Jag är såååå stolt över dig gumman. Å vad tyckte du om Systerns planer? Underbara töser...mammas flickor.
Sen får jag inte glömma min duktige kockson, som tydligen trivs hur bra som helst och får hur mycket rosor som helst av sin omgivning. Han kommer att bli något stort, det vet jag.  Jag bara ryser som mormor sa.

Underbare lille Pompe och hans goa blöta nos


Visst är han den vackraste Cocker ni sett. Han är så ljuvlig, sen är han mammas lille prins. Han går hack i häl med mig sätter jag mig har jag hans huvud i mitt knä och på natten ligger vi och skaver ryggrad med varandra. På morgonen vaknar jag av att han pussar min kind med sin blöta nos. Vem skulle inte bli lycklig över ett sådant uppvaknande? När sambon jobbar natten och det blir lite ensamt här hemma så är det guld att ha Pompe och Mojje här.

  Idag tog vi sovmorgon allihop. Det är bland det bästa med att vara egen. Ingen kan tala om när jobbet ska börja....Självklart vill jag ha massor av kunder och börja jobba redan i ottan. Men där är jag inte ännu så då passar jag på att ta det coolt medans jag kan. Så idag började inte arbetet förrän halv ett:)
Fast dagen har varit lugn...som en vanlig måndag.
Hemma igen så hade sambon gjort en ljuvlig middag som vi avnjöt framför TV. Inte så romatiskt kanske men jäkligt gott..
Nu har vi precis kommit hem från en långrunda. Kvällen var fin när vi steg utanför dörren men halvvägs började det störtregna så vi blev dyngsura både utanpå och innanför. Idag är det också 1 september  vilket innebär att Royal Canin har höjt sina priser drastiskt. För er som inte visste det innan är det en regälhöjning....
Själva laddade vi upp förrådet i förra veckan och tjänade flera hundralappar på det....så vi är nöjda
Nu får ni alla ha en god natt sömn...

RSS 2.0