Snabba reaktioner

gäller det att ha även om vi bara var ute och rastade hundarna. Ut från en bakgård kommer två skallande hundar. Vi ser att det är en pitbull och en rottweiler och blir, självklart, skiträdda. Med ett snabbt beslut kastade vi upp våra hundar på närmsta biltak, precis innan de andra var framme vid oss. Fan vad arga vi blev på de båda hundägarna som efter mycket inkallande och lång stund kom fram till oss med en ursäckt om att "de är snälla"....? Jo visst sa jag, men min ena hane gillar inte din hane så du kan ta honom nu. Vilken idiot va? Dessa ägare var dessutom ganska röda i ögonen och jag vet att den ene av dem är en ganska tung amfetaminanvändare därför kändes situationen ännu mer otrygg. Hur som helt gick det väl.
Idag har vi varit nere på playan och lekt med tre dobbermans och en jaktblandning, jättemysigt. Pompe badade med dem så det stod härliga till. Mojje gick mest vid strandkanten och velade om "om han skulle blöta ner sig eller inte", det blev inte.
Nu är det snart studenten och vad jag hört av säkra källor firar min son detta ordentligt i omgångar. Hörde att han varit på Öland och ryat lite.........Dottern har tatooerat sig i nacken, något latinskt om svårigheter, spännande som jag längtar att få se.

RSS 2.0