Som ni märker

har jag blivit en astråkig bloggare. Sanningen är den att det inte finns tid till detta, men nu tänkte jag ge lite uppdatering om vad som hänt de sista veckorna.
Precis som alla andra har jag haft en hektisk december månad. Sammanlagt har jag trimmat/klippt, badat, fönat och klipptklor på ungefär 70 hundar. Flesta av dessa fixades i Karlskrona där jag huserade hos dottern under de tre veckor jag jobbade där. Det var jättemysigt att bo hemma hos henne. Vi levde tillsammans som ett gammalt gift par.....hur mysigt som helst. Efter denna tur jobbade jag på som vanligt här hemma enda fram till jul. 
Julafton firade tillsammans med min syster och hennes underbara barn. Det var riktigt lyxigt att bara få komma och sätta sig vid dukat bord, och inte behöva stå med en massa bestyr hemma. Denna jul har vi bara hängt upp stjärna och staket men inget annat. Hur skönt som helst för jag tycket allt pyntande och pysslande inför julen är så jäkla tråkigt nu för tiden. Kan liksom inte förstå varför man tar in en gran för att hänga massa färgglada kulor och ljus i den? Varför? Någon som vet.....Sedan alla dessa jäkla prydnadstomtar...tomten finns inte så vad fanken håller vi på med? Nä, bojkotta julen den bara ger en ångest...plus att den kostar skjortan.
Nyåret firade vi med buller och bång. Massor av god mat och dryck.  Hundarna hade det jättekul och var inte alls påverkade av raketerna. Utan tvärtom faktiskt. De var med ute och firade med oss medan det small.
Företagandet går fortfarande framåt. Nu i februari öppnar jag trim uppe i Karlskrona och det ska bli super spännande. Planerna för detta projekt är många och jag ser verkligen framåt detta. De veckor jag var där träffade jag flera av mina framtida kunder vilket gör det lite lugnare inför premiären. Skönt att kunna på något ungefär beräkna framtiden....Även om det inte är min grej annars. Jag lever alltid i nuet, det rekommenderar jag  verkligen alla människor att göra. Det är så skönt att inte oroa sig för vad som eventuellt kommer att hända i framtiden, eller hur? För mig är att oroa sig något helt onödigt negativt. Man genom lider något nu som förmodligen inte kommer att hända i framtiden. För vad vet vi om den?
Nu ska jag kolla min epost som jag inte haft tillgång till på ett tag. Det är nog ett femtiotal där. Kul...mja kanske inte..men så blir det när man inte har egen dator.....God natt och god fortsättning alla........

RSS 2.0