Onsdag

och hela butiken är julpyntad och fin. Hela dagen igår höll jag och M på med att försöka få ihop något tilltalande i
skyltfönstrena, hela två stycken dekorerbara. För er som bor häromkring får ta sig hit och titta....


Ikväll ska jag inte missa "Det okända" för det handlar om något riktigt otäckt efter vad jag förstått. Någon spökar i ett ridhus.....Spännande..Hua.
Hemma är vi inte ens i början av något julstök, känslan av jul har inte infunnit sig. Det var ju nyss sommar, eller iallafall höst.
Denna jul ska vi vara hemma själva, och bara mysa och ta det lugnt. Jag jobbar ända in till julafton så det känns skönt att det blir så här.
Ju äldre jag blivit ju mer vill jag ha det lugnt omkring mig. Inte för att jag är lastgammal, men när det kommer till att stöka och böka. Umgås sent in på natten så, Nej tack! Sängen kallar redan vi halv 10....
Ha en härlig onsdag för det ska vi ha här.

Hemma igen...

Då var jag tillbaka i Skåne efter en utflykt till Karlskrona. Det har varit hur bra som helst och jag är så nöjd så. Det har varit full upp varje dag på K9 trim...har jobbat som ett jehu från morgon till kväll, utan rast och mat. Om det är någon som känner att de bär på några kilo extra kan jag rekommendera att göra som jag. Jobba, jobba och inte äta. Och vips, på 3 dagar har du tappat 2 kilo..
Nu ska jag och hundarna ner i tvättstugan, så har det!

Fina vovvar i Hagen...

Pompe och Sessan spanar....Pompe vaktar en slabbig, blöt boll..
Mojje på bänken.Sessan i närbild.Jag och alla mina kära vovvar. Samma....

Söndag och näsorna rinner

på oss alla här hemma. Själv är jag på bättringsvägen som varit snorig och hängig. Sambon är i början av sin förkyldning och är därför sängliggandes. Skulle först rest till Karlskrona redan ikväll men kör i morgonbitti istället så att sambon får vila sig lite. Börjar först inte förrän vid kl 10 så det funkar att åka imorgon på morgonen. Bara vädret är ok så...har ju inte lagt på vinterhjulen ännu. Nej denna årstid med plötslig blixthalka osv gillar inte jag...
Nu kryper jag fram på vägarna i 20 km, oavsett om det är motorväg eller ej. Det underliga är att jag alltid ligger först .....? 
Idag har jag vilat mig inför veckans utmaningar... det blir nog en hel del att göra hemma i Karlskrona. Som jag förstått det är jag fullbokad alla de dagar jag är där och det är ju kanon. Hoppas allt går bra och att k(h)unden blir nöjd med mitt arbete. "Ett lite pepptalk inför det som komma skall".
Just nu, i denna stund sitter Pompe och dreglar floder efter mer mat som finns i matskålen brevid mig. Vi har nämligen alldeles nyss utfordrat dem med hemlagad köttfärs ála Berg och Mojje har inte orkat all sin och det är den Pompe nu siktat in sig på. Han jämrar sig och pockar på min uppmärksamhet. Hans hängiga, fuktiga ögon flackar mellan mig och matskålen. Hungrigaste hunden i välden.....
Ha nu en härlig vecka. Kanske kommer jag att ha möjlighet att uppdatera någongång i veckan om hur det går.

Näsan rinner konstant...

 Så tröttsamt, näsan rinner och rinner. Känns som om jag går omkring i en stor bubbla...
Nyss kom Royal med två pallar á två meter höga fulla av foder. Tror ni det är tugnt eller? Visserligen var vi tre om att böra in skiten men det är ett jäkla jobb ska jag säga.
Här i hålan lever livet som vanligt, bra. Lilla Sessan har gjort sig hemmastadd och är hur go som helst. Killarna gillar henne, de har tagit henne till sig, som en liten syster fast hon är äldst.  Som Pekingnes så har hon en liten egenhet, det är att hon snarkar som en fullvuxen karl trotts att hon bara är en skit hög. Så nu är de tre stycken som håller låda om natten. Fast fortfarande är det Pompe som låter mest.....vaken som sovandes. Mammas lille gosse....

Vad har hänt här då????

Det är inte bild på lilla Sessan(den kommer snart) men hon ser ut ungefär så här.
Nu ni ska ni få höra...Vi har blivit föräldrar till en liten, söt ängel på 3 år. Hon heter Sessan, enligt oss, och är helt ljuvlig. Hur blev det nu så här då? Jo, vi blev förfrågade om vi kunde ställa upp på att ta hand om denna lilla, då familjen som ägde henne inte kunde ha henne kvar på grund av omständigheter. Direkt när vi fick höra om hunden så tänkte vi, självklart, vi ställer upp. För vi har svårt för det här med hundar som hamnar i kollisionskurs med sin omgivning.
Så efter ett besök hos matte åkte vi och hämtade lilla gumman och tog hem henne hit. Och det, peppar, peppar går skitbra. Än så länge....Pojkarna gillar henne skarpt för hon låter dem vara ifred när de är inne.
Ja, så nu har vi plötsligt 3 härliga hundar i en salig blandning. Kul!
Snart kommer jag förresten att ambulera mitt företag. Vilket innebär att jag även kommer att ha möjlighet att komma ut till kunden, i dennes hem vid behov. Redan har jag två hela veckor fullbokade i nov och dec, kanon va:D
Vi är så glada och tacksamma för allt det fina som hänt det sista halvåret.
God natt alla goa bloggare och läsare..

Ooooo

Äntligen datortillgång, det är ju hopplöst att inte ha någon egen fungerande längre....
Idag är det ondag och hittills har det varit fullt upp här i butiken. Det är omorganisation hela tiden. Vilket innebär att vi i ena stunden ställer upp eller hänger upp något för att i nästa stund ta bort allt igen för att göra något helt annat. Ett evigt pusslande för att allt ska bli till det bästa.
Själv har jag haft lite körigt men så är det ibland. Det är bara att ta nya tag....
Nu på morgonen har vi snackat om julskyltning något som personligen känns så långt borta. Tiden går så fort, eller hur. Nyss låg vi på playa del a Gold eller satt vi i Hembygdsparken på kvällarna och grillade och spelade kort med vännerna. Times flyes....
Jag har förresten stylat frisyren lite. Satt i svarta slingor i det blonda håret. Rätt fräckt faktiskt...
Ha det gott 

RSS 2.0