Morgonstund har guld...

Kanske inte den här morgonen. Vaknade vid 6 av att Pompe snurrade i sängen. Förmodligen kissig, tänkte jag och steg upp och klädde på mig för att gå ut. Mojje vaknade med så han fick också följa med. Väl utanför dörren hördes ett konstigt ljud...det var ju stormvindar så visst kunde det vara framkallat pg av det, men Mojje och Pompe reagerade jättestarkt och de tvärnitade och började skälla i kör. Inte det bästa kl 6 en lördagmorgen när alla grannar sover. Det var omöjligt att få dem att gå så slutligen fick jag bära upp dem båda. På baksidan satte jag ner dem igen och vi gick bort mot Hagen, ca 50 m från huset. Devar fortfarande bökiga. När vi närmade oss Hagen upptäckte jag en polisbil som stod inne på stigen, längs ner brevid Hagen. De var flera poliser som gick omkring och lyste med ficklampa, det var ju bäckmörkt ute. Plötsligt  stannade Mojje och började skälla på något inne i Hagen, jag såg inget men plötsligt riktade polisen sina ficklamporna mot oss samtidigt  som de lyste på flera ställen i Hagen. Jag fick skitbråttom där ifrån. Det är ju lite märkligt att polisen är ute och undersöker något kl 6 om det inte är något allvarligt. Byggnaderna som ligger där är ett dagis och ett stort nöjesställe med olika dansbanor och pubar men det var inte öppet i går kväll. Inte dagiset heller och inte nu på morgonen. Undra vad det var? Gömde sig någon inne i Hagen?
Och hundarnas beteende redan efter det vi gått ut genom ytterdörren, så är de aldrig annars. Får väl läsa Norra Skåne på mån, och se vad det var som var pågång.
För en stund sedan kom vi hem från vår dagliga skogspromenad. Jag släppte dem lösa på en äng så de kunde få rasta av sig lite. Det jag inte sett var att hela ängen var vattenfyll, som en sjö alltså. Snacka om en miss, väl hemkommen fick vovvarna in i duschen. Nu ligger de och snusar för de har haft fullt upp sedan 6. Nu ska jag vila mig en stund men en mycket bra bok som heter "Vit Oleander" av Janet Fitch. Hon skriver helt otroligt bra...färgar språket något så fantastiskt...Läs den. Den är briljant, förförisk och gripande.
Ha en härlig dag.
PS, Jag längtar så mycket efter mina underbara barn. Vill att de ska vara här nu....Kram från mamma. Jag älskar er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0