Varför lägga pengar på sexiga underkläder?

349217-25


Hur viktigt är det egentligen att fylla byrålådan med sexiga outfits som aldrig används?  
Skulle jag någon gång fått för mig ....finns bara halva setet i byrån därför att troserna ligger i tvätten eller har de används så flitigt att de blekts och slitits i tvätten till det oigenkänliga.  Sen är det en annan sak.... Hur många av dessa raffset har man fått i gåva från partnern?
 En gång , kan jag komma ihåg att jag fått ett underset i gåva. Det var av en man som jag träffat  ute  en kväll(kände inte honom  sedan innan och han var inte med hem). Dagen efter då jag satt mig i bilen för att åka hem från jobbet upptäckte jag att det satt något på framrutan. Jag  hoppade ur bilen för att kolla vad det var och fann ett fång rosor fastklämt i vindrutetorkaren, ett paket och ett kort med  en hälsning från någon, men kunde tyda från vem.  Förvirrad  och med ett visst obehag öppnade jag paketet. Självklart var jag lite orolig för om det  skulle vara en bomb eller nått, men tack o lov var det bara jag som small av. För i paketet låg en svart body. Inte så speciellet fin utan snarare intetsägande, ungefär som en nylonstrumpa i spets.... Och ni kan ju tänka er hur snyggt det är att pressa in sig i en nylonstrumpa.  Plattar ju till det lilla man har eller smetar ut det överflödiga så man inte ser klokt ut. Jag vet inte vad den okände hade tänkt..... har aldrig fått reda på det heller för ingen gav sig någonsin till känna. Nu låter detta konstigt för visst borde jag vetat vem, och visst hade jag mina misstankar, men jag undvek ämnet för att slippa tacka för den hemska kroppsstumpan. Kanske han då velat se mig i den...Fy vilken fasa..
Det var det raffsetet det.....
Förr kunde jag köpa snygga set, trodde  väl att det skulle göra någon skillnad . Det tog tid att få på det för det krävde vissa förberedelser som en lång dusch,  där jag samtidigt  passade på att raka bort vartenda kroppshår, efter denna skulle kroppen smörjas in för att bli len ( inte för att jag har torr hud i vanliga fall), filade  och smorde in fötterna så de inte skulle raspa sönder de fina materialerna eller knastra i nylonstrumporna. + massor av tid på att lägga en make up och få till frisyren. Under ritualens gång byggdes förväntnigarna  givetvis upp.  Men vad hände? Ingenting , hörde varken några primala tjut eller annan spontan förtjusning... inga kommentarer, utan allt var som vanligt....  Efter denna erfarenhet fick raffseten ligga och skräpa i byrålådan till jag för några år sedan kastade dem. Idag har jag bara sköna, mysiga, i rätt passform underkläder. Om  Bh och trosa hör ihop eller inte kvittar.... det går lika bra ändå. En man skulle aldrig förbereda sig på detta vis för att ta på sig ett par nya kalsonger, så varför ska vi hålla på? 
Och om nu män vill se sina kvinnor i dessa raffset varför överöser de då inte oss med dem? Eller gör dom det?


Kommentarer
Postat av: Din Dotter

HaHa
Du är för rolig du mamma!

2007-11-19 @ 15:34:08
Postat av: Maritzi

Visst är det sant?

2007-11-19 @ 21:12:00
URL: http://maritzi.blogg.se
Postat av: Mikaela

Jag tror det där kan vara lite olika. Personligen vill jag vara lika het under klänningen som själv klänningeh är het :) Behöver inte vra något raffset direkt men någon snygg bh i någon snygg färg och några matchande string till. Raffset känns väl lite tillgjort iaf för mig. Hade dock en kille för ett tag sedan sm uppskattade de... hela kittet skulle det vara. Stayups, högklackat, spetsbh och gärna grenlösa string och rött läppstift. Måste säga att jag kännde mig extremt fåning. Där ligger man påklädd medan karn är naken...Så vist är det uppskattat på olika håll men jag tror det blir sexigast om man själv känner sig bekväm och själv är nöjd!

2007-12-01 @ 02:51:41
URL: http://www.meiandmikaela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0