Hu å Phuuuu

Då var lille valpen hemma efter evighetslång väntan. Tyvärr blev inte bildkvaliten bättre än så har men det kommer snart fler bilder och bättre bilder....
I vilket fall som helst är det underbart, lille Mojje är hur underbar som helst mot honom. Bättre kunde vi inte önskat. Lite konflikt hade vi väntas oss åtminstonde vid matskålen, men idag när Mojjsen stod och åt kom lillskiten med sin glupska aptit för att äta ur hans matskål. Mojje bara vek åt sidan och lät honom smaka, inte ett ljud han gav ifrån.
Den första dagen var Mojje lite avståndstagande och lite avvaktande. Han låg liten bit ifrån och bara studerade Pompis (Pomac) när han lekte. Men igår då Pompis släpade omkring en lång svans av hushållspapper fick Mojje tag i ena änden och sen blev det världens dragkamp mellan dem. Det såg faktiskt ur som Mojje lät Pompis vinna....Idag har de legat och sovit tillsammans vid flera tillfällen vilket är helt underbart att se. Jag måste säga att den lille är ljuvlig. Han är så gosig och självständig. Inte ett ljud av gnäll eller oro har han visat. Han tar för sig som bara den. På nätterna ligger han över huvudet på mig och han vaknar inte förrän runt 8.00. Han visar också tydligt när han behöver kissa och bajsa så det är bara att springa ut med honom så fort man kan.


                                    349217-38

Det verkar som om han stortrivs med sin nya familj...Tur är ju det ;D

PS: Tack Katarina för att vi får vara fodervärdar till denne lille guldklimp. Vi lovar han ska få det bästa av världar hos oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0